Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Φορουμ(ς) - Οχι αλλο καρβουνο...!!

Κοιτα τωρα να δεις τι επαθα, μου ηρθε αυτη η ωραια εμπνευση να γραψω για τα σαβουροθρεντ που ανοιγει ο καθε μαλακας δεξια και αριστερα σχεδον σε οποια φορουμ και αν ειμαι εγγεγραμενος και μετα θυμηθηκα οτι διανυουμε περιοδο νυστειας....!! Αυτο σημανει οτι δεν θα μπορεσω να βρισω οπως και οσο θελω, πραγμα κακο για εμενα γιατι δεν θα μπορεσω και να εκτονωθω οσο θελω με αποτελεσμα να κρατησω αποθεμα πραγμα κακο για την γυναικα μου (το κριμα στο λαιμο σας).

Anyway, συνεχιζω....μεγαλη ποικιλια φορουμ στο διαδυκτιο, ξενα και Ελληνικα, συγκεκριμενου περιεχομενου αλλα και γενικου ενδιαφεροντος. Ως εδω ολα καλα και ολα ωραια, προχωραμε σε αυτη την ενοτητα που εχει σχεδον καθε τρισκαταρατο φορουμ στην οποια ο καθε καθυστερημενος Ελληνας  μπορει να γραψει οτι μαλακια του ερχεται στο κεφαλι και να περιμενει και μια σοβαρη  απαντηση...Προσωπικα δεν ειχα ποτε ερωτηματα του στυλ με πιο τροπο τοποθετουμε το κωλοχαρτο στην τουαλετα...πανω η κατω, (φτανει να ειχε παντα χαρτι να σκουπισω τον κωλο μου) και αν ειχα δεν θα τα μοιραζομουνα με αλλους 100 μαντραχαλους που καθονται μπροστα απο ενα Η/Υ. Σωστα... σωστα, το αξιοπεριεργο στην ολη φαση ειναι, οχι οτι η 100 μαντραχαλοι διαβαζουν το συγκεκριμενο ποστ αλλα σπευδουν να απαντησουν με τεκμηριωμενες αποψεις για το πως θα επρεπε να σκουπιζουμε τον κωλο μας, αν θα επρεπε να τον πλενουμε μετα τη  χεσα, αν το χαρτι πρεπει να ειναι οικολογικο και αν στα αρχιδια του Καραμπελα πιανει τελικα το μελανι...!!

Και επειδη σε αυτη την ζωη δεν ειναι ωραιο πραγμα να κραζεις χωρις να εχεις να αντιπροτεινεις κατι, οι δραστες τετοιων θεματων θα επρεπε να καρατομουνται στην πλατεια Συνταγματος προς παραδειγματισμο.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου