Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

''false positive''και ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ τρέχοντα γεγονότα.

Το έχουμε πει αρκετές φορές, αν βαράνε τα anti virus σε κανα ''keygen'' δεν είναι γιατί υπάρχει κάποιος ιός σώνει και καλά αλλά γιατί η συγκεκριμένη κατασκευή που δημιουργούνται τα διάφορα patches,cracks,keygens και τα λοιπά είναι τέτοια που ανιχνεύεται ''λανθασμένα'' της περισσότερες φορές απο τα anti virus προγράμματα σαν απειλή για το σύστημά σας. Μην ανησυχείτε δεν ισχύει κάτι τέτοιο (τουλάχιστον της 98 από της 100 φορές) !!
Είναι αυτο που μπορεί να έχετε ακούσει σαν ''false positive'' η αλλιώς ψευδή ανίχνευση, κάποια αρχεία σαν αυτά που προαναφέραμε ενώ δεν έχουν μολυνθεί με ένα πραγματικό ιό, περιέχουν μια (σύμβολο)σειρά χαρακτήρων που ταιριάζει με αυτή ενός πραγματικού ιού...

Τώρα θα μου πείτε οι υπόλοιπες δυο φορές που μπορεί να είναι real ο κίνδυνος. Τι κάνουμε ? Δεν κάνετε τίποτα, απλά την γαμήσατε, και αφού τραβήξετε της κωλότριχες σας και πανικοβληθείτε χαλαρώστε και συνεχίστε το διάβασμα...:
Βάλτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ''Malwarebytes Anti-Malware'' το οποίο μπορείτε να βρείτε εδω στο blog μου και προσπαθήστε να απεγκαταστήσετε το κακόβουλο λογισμικό έστω και κατόπιν εορτής.
Κάντε Φορματ στο σκληρό.
Μην ξανακατεβάσετε προγράμματα από το internet. Πηγαίνετε στο κοντινότερο Πλαίσιο και αγοράστε τα.

Και αφού καλύψαμε το συγκεκριμένο ζήτημα σας αφήνω γιατί το πρότυπο του άνδρα του σωστού που είχα πάντα σαν παράδειγμα, για τον Ricky Martin μιλάω, εκδηλώθηκε ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια και βροντοφώναξε στον κόσμο ''ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ GAY''.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου