Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ένα πολύ μεγάλο Γαμώ...!! - The Sequel

Φαντάζομαι το έχετε καταλάβει ότι είμαι εδώ και καιρό κολλημένος με την αθυροστομία σε σημείο εξάρτησης, έτσι και περάσουν μερικές μέρες και δεν ρίξω τα μπινελίκια μου σε πράγματα και καταστάσεις που με εκνευρίζουν αφάνταστα αρχίζω και παθαίνω διάφορες κρίσεις πανικού, και επειδή δεν γουστάρω να ξεκινήσω αντιψυχωτικά, λίθιο και βενζοδιαζεπίνες θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΩ...!! Όσοι λοιπόν θεωρούν ότι διακατέχονται από αισθήματα ανωτερότητας και πολιτισμού ας μη συνεχίσουν την ανάγνωση...!!


Γαμώ την απιστία,γαμώ την κάθε παντρεμένη που ρουφάει καυλιά στα κρυφά και ύστερα φιλάει τα παιδιά και τον άντρα της,γαμώ και όλους τους ''swingers'' παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι τιμή και κόστος είχε το κρέας των ζώων και όχι το ανθρώπινο, ευχαριστώ μαλάκες που με ακυρώσατε για ακόμη μια φορά. Υποσημείωση...: Tο να έχεις την δύναμη να συγχωρείς στις σχέσεις δεν είναι μεγάλο προσόν αλλα ΜΑΛΑΚΙΑ.


Γαμώ τους αγενείς,γαμώ τους ανθρώπους που δεν λένε ευχαριστώ,γαμώ τα γλοιώδη υβρίδια που δεν λένε την γνώμη τους ανοιχτά,γαμώ τους διπρόσωπους,γαμώ τους δειλούς,γαμώ τους ψεύτες και γαμώ και όλες τις πρώην που ποτέ μα ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να με καταλάβουν πραγματικά, το ότι μου έφτιαχνες τον καφέ κάθε απόγευμα δεν σημαίνει ότι ήξερες και τις πραγματικές μου ανάγκες, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.


Γαμώ όλα τα ''fake profil'' που φτιάχνει ο κάθε μαλάκας με ψυχοπνευματική ανεπάρκεια στο internet,γαμώ το τρόλινγκ,γαμώ και όλους τους διαδικτυακούς διανοητικά καθυστερημένους με αισθητηριακές ανωμαλίες. Για εσάς δεν υπάρχει βελτίωση ούτε με την κατάλληλη θεραπευτική-εκπαιδευτική αντιμετώπιση, αυτό που σας περιμένει είναι επιληψία, κώφωση και τύφλωση.


Γαμώ την έλλειψη προσωπικού και έλλειψη εξοπλισμού στα Ελληνικά δημόσια νοσοκομεία,γαμώ την άνιση αντιμετώπιση των επαγγελμάτων υγείας,γαμώ τους γιατρούς που παίρνουν ''φακελάκια'',γαμώ τα μικρόβια και γαμώ τους εκάστοτε υπεύθυνους που για περίπου δύο δεκαετίες, δεν έχουν προβεί σε ουσιαστικά βήματα για τη θεραπεία του προβλήματος. Ένα σύστημα πρέπει να ανανεώνεται, να αναμορφώνεται και να προσαρμόζεται στις ισχύουσες κάθε φορά συνθήκες, τόσο απλά...!!


Προκειμένου να προλάβω κάποιους αιρετικούς και σοβαροφανείς που συνεχίζουν να εμμένουν στα βρισίδια και όχι στην ουσία του κειμένου παραθέτω το εξής, η βωμολοχία χρησιμοποιείται για να εκφράσει το κοινό αίσθημα, την αγανάκτηση, δεν μπορείς να είσαι κομψός όταν θέλεις να τονίσεις τον παραλογισμό μιας κατάστασης. Μην θέλοντας λοιπόν να χαλάσω την αρμονία των 18 γαμώ του κειμένου (μαζί με αυτό) σας αφήνω... μέχρι την επόμενη φορά βρίστε,σιχτιρίστε πράγματα και καταστάσεις που σας εκνευρίζουν στην δική σας καθημερινότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου